Πώς να ξεχωρίσετε τα καλά τηγανητά καλαμαράκια στις διακοπές
Δεν θέλουμε τίποτε άλλο, αρκεί να μην αποδειχτούν φιάσκο. Το απόλυτο comfort food των διακοπών δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα καλαμαράκια, τραγανά, αλμυρά, με λεμονάκι και θέα θάλασσα. Όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν αυτό που τρώτε είναι πραγματικά φρέσκο ή αν έχει απλώς περάσει από τη φριτέζα έτοιμο, κατεψυγμένο και τυποποιημένο; Η αλήθεια είναι ότι πολλές ταβέρνες χρησιμοποιούν κατεψυγμένα ή και προτηγανισμένα θαλασσινά, κι ας μην το λένε πάντα καθαρά. Κι ενώ ο νόμος τους υποχρεώνει να το αναφέρουν στον κατάλογο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα όπως πρέπει ή εσείς δεν το προσέχετε. Ορίστε λοιπόν μερικά πρακτικά tips για να ξεχωρίζετε τα καλά καλαμαράκια από εκείνα που απλώς... γεμίζουν το πιάτο. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(734)
- politismos(72)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(103)
- Μουσική(55)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(140)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.