πριν από  21 ώρες 48 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πόσο ταιριάζει η γλυκόξινη γεύση του ξινόμηλου με τη γήινη, ξηροκαρπάτη γεύση του ρεβυθιού το διαπιστώσαμε σε αυτά τα μυρωδάτα ρεβύθια. Εχουν και καρότα, και τριμμένη ντομάτα, και μπόλικα μυρωδικά για αξεπέραστη γεύση. 20' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα, 8 ώρες αναμονή Σύνολο: 10 ώρες και 5'Υλικά Μερίδες: 6-8 500 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς, στραγγισμένα 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια 2 καρότα, σε φετάκια 2 ξινόμηλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 2-3 εκ. 500 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες 1 κουτ. σούπας μέλι 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/3 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε ρεβυθάδα με μήλα, αρχικά ρίχνουμε, σε μια βαθιά κατσαρόλα, τα ρεβύθια και νερό τόσο ώστε να τα υπερκαλύπτει κατά 3 εκ.Στη συνέχεια, βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.Παράλληλα, σε ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation