Ρεβυθάδα με μήλα
Το πόσο ταιριάζει η γλυκόξινη γεύση του ξινόμηλου με τη γήινη, ξηροκαρπάτη γεύση του ρεβυθιού το διαπιστώσαμε σε αυτά τα μυρωδάτα ρεβύθια. Εχουν και καρότα, και τριμμένη ντομάτα, και μπόλικα μυρωδικά για αξεπέραστη γεύση. 20' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα, 8 ώρες αναμονή Σύνολο: 10 ώρες και 5'Υλικά Μερίδες: 6-8 500 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς, στραγγισμένα 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια 2 καρότα, σε φετάκια 2 ξινόμηλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 2-3 εκ. 500 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες 1 κουτ. σούπας μέλι 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/3 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε ρεβυθάδα με μήλα, αρχικά ρίχνουμε, σε μια βαθιά κατσαρόλα, τα ρεβύθια και νερό τόσο ώστε να τα υπερκαλύπτει κατά 3 εκ.Στη συνέχεια, βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.Παράλληλα, σε ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(553)
- politismos(49)
- Βιβλία(25)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(35)
- Κινηματογράφος(25)
- Μουσική(34)
- Παράξενα(65)
- Τέχνη(64)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.