πριν από  2 ημέρες 21 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Μακαρονάδες του κερατά" λένε στην Ιταλία όσες, παρά την εξαίσια νοστιμιά τους, χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο για να γίνουν, αφήνοντας χρόνο στη σύζυγο να... δράσει εξωσυζυγικά. Ετούτη εδώ είναι μια πλούστατη, θεσπέσια pasta, που έχει φυσικά τα μυστικά της. 15' προετοιμασία 10' μαγείρεμα Σύνολο: 25' Υλικά Μερίδες: 4 400 γρ. ριγκατόνι 400 γρ. τόνος κονσέρβας (ιδανικά Αλοννήσου), στραγγισμένος χυμός από 1/2 λεμόνι 30 γρ. κάππαρη 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 30 γρ. βούτυρο, σε κυβάκια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για να φτιάξουμε τα ριγκατόνι του... κερατά, αρχικά βράζουμε τα ριγκατόνι 1 λεπτό λιγότερο απ' ό,τι λέει η συσκευασία, για να είμαστε σίγουροι ότι θα βγουν al dente.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (αλάτι βάζουμε στο τέλος, κατόπιν δοκιμής, γιατί ο τόνος, η παρμεζάνα και η κάππαρη είναι αλμυρά υλικά).Λιώνουμε καλά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation