Σαλάτα με κοτσανάκια σπανακιού και σάλτσα ταχινιού
Τα παλιά νοικοκυριά ήταν zero waste προτού καν έρθει το κίνημα αυτό. Σε αυτή τη λογική και ετούτη η συνταγή για palikos de spinaka που έρχεται από το σεφαραδίτικο συνταγολόγιο και προτείνει να αξιοποιήσουμε τα κοτσανάκια σπανακιού, σερβίροντάς τα με σάλτσα ταχινιού. 45' προετοιμασία, 12' βράσιμο, Σύνολο: 57'Υλικά Μερίδες: 2-3 1,5 κιλό φρέσκο σπανάκι αλάτι φέτες από 1 πορτοκάλι φέτες από 1 λεμόνι λίγο σουσάμι, καβουρδισμένο Για τη σάλτσα ταχινιού 60 γρ. ταχίνι 40 γρ. μέλι 30 γρ. μουστάρδα 15 ml μηλόξιδο 50 ml νερό αλάτιΔιαδικασία Σπανάκι Για να φτιάξουμε σαλάτα με κοτσανάκια σπανακιού και σάλτσα ταχινιού αρχικά καθαρίζουμε το σπανάκι. Κρατάμε τα φύλλα και τα λεπτά, τρυφερά κοτσανάκια για άλλες συνταγές (π.χ. τσιγαριαστά, πίτες κ.λπ.) και ξεχωρίζουμε τα μεγάλα και πιο χοντρά κοτσάνια.Με μαχαιράκι κόβουμε λίγο την πιο σκληρή άκρη τους και τα πλένουμε καλά.Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, ρίχνουμε τα κοτσάνια και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(613)
- politismos(40)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(71)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(76)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.