Σοκαριστικές αλήθειες για το ελληνικό ελαιόλαδο: μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Μαρία Βασιλοπούλου 15.06.2025 • 15:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον κ. Βασίλη Φραντζολά τον πρωτογνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, αρχικά μέσα από το βιβλίο του Γεύσεις της θάλασσας - το πρώτο ελληνικό βιβλίο μαγειρικής που απέσπασε το βραβείο "Prix Litteraire Gastronomique 2006" από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας, που εδρεύει στο Παρίσι. Ανατρέχαμε συχνά μέσα στα χρόνια σε αυτό το βιβλίο το οποίο έγινε για εμάς ένας από τους πιο χρήσιμους και έγκριτους οδηγούς για τα ψάρια. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, αλλά με μεταπτυχιακό (M.Sc.) στο Food Policy από το City University London, ο κ. Φραντζολάς είναι σήμερα ειδικός στο ελληνικό ελαιόλαδο με σημαντική πορεία και δράση: μεταξύ άλλων είναι ιδρυτής του oliveoilseminars.com, δοκιμαστής και σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου, συγγραφέας του βιβλίου Σύγχρονες τεχνικές ελαιοκομίας και παραγωγής ποιοτικού ελαιολάδου και επιμελητής και εκδότης του βιβλίου Σύγχρονες τεχνικές για το κλάδεμα της ελιάς...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(36)
- Βιβλία(59)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.