πριν από  8 ώρες 42 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μαρία Βασιλοπούλου 15.06.2025 • 15:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον κ. Βασίλη Φραντζολά τον πρωτογνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, αρχικά μέσα από το βιβλίο του Γεύσεις της θάλασσας - το πρώτο ελληνικό βιβλίο μαγειρικής που απέσπασε το βραβείο "Prix Litteraire Gastronomique 2006" από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας, που εδρεύει στο Παρίσι. Ανατρέχαμε συχνά μέσα στα χρόνια σε αυτό το βιβλίο το οποίο έγινε για εμάς ένας από τους πιο χρήσιμους και έγκριτους οδηγούς για τα ψάρια. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, αλλά με μεταπτυχιακό (M.Sc.) στο Food Policy από το City University London, ο κ. Φραντζολάς είναι σήμερα ειδικός στο ελληνικό ελαιόλαδο με σημαντική πορεία και δράση: μεταξύ άλλων είναι ιδρυτής του oliveoilseminars.com, δοκιμαστής και σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου, συγγραφέας του βιβλίου Σύγχρονες τεχνικές ελαιοκομίας και παραγωγής ποιοτικού ελαιολάδου και επιμελητής και εκδότης του βιβλίου Σύγχρονες τεχνικές για το κλάδεμα της ελιάς...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation