Σολομός κονσέρβα: Αυτές είναι οι κρυφές επιπτώσεις που έχει για την υγεία
Newsroom | email: [email protected] Ο σολομός ξεχωρίζει για τον πλούτο θρεπτικών συστατικών που έχει, με ιδιαίτερα οφέλη υγείας για την καρδιά. Μάλιστα, η Αμερικανική Ένωση Καρδιάς (AHA) συνιστά την κατανάλωση δύο μερίδων λιπαρών ψαριών, όπως ο σολομός, κάθε εβδομάδα. Τι γίνεται όμως αν η τιμή του φρέσκου σολομού δεν... ταιριάζει με αυτό που αντέχει το πορτοφόλι σας; Για οικονομία και ευκολία, ο σολομός σε κονσέρβα είναι έξυπνη εναλλακτική λύση. Κονσέρβα σολομός: Μακροθρεπτικά οφέλη Ο ροζ σολομός είναι εκείνος που κατά κανόνα θα βρείτε σε κονσέρβα. Σε μια μερίδα 85γρ. ο ροζ σολομός προσφέρει περισσότερο από το 40% της ημερήσιας προτεινόμενης δοσολογίας (DV) για πρωτείνη σε μια διατροφή 2.000 θερμίδων/ημέρα. Ένα μεσημεριανό γεύμα που περιλαμβάνει σολομό σε κονσέρβα θα σας κάνει να νιώθετε χορτάτοι και με ενέργεια όλο το απόγευμα. Το πιο αξιοσημείωτο όφελος του σολομού, ωστόσο, είναι η πλούσια περιεκτικότητά του σε ω-3 λιπαρά οξέα. Τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(108)
- Βιβλία(16)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(53)
- Μουσική(42)
- Παράξενα(50)
- Τέχνη(136)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.