Σπαγγέτι με παντζάρια, καρύδια και φέτα
Νένα Ισµυρνόγλου 23.05.2025 • 18:16 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 40' μαγείρεμα Σύνολο: 55'Υλικά Μερίδες: 4 - 6 500 γρ. σπαγγέτι 500 γρ. παντζάρια, καλά πλυμένα (χωρίζουμε τους βολβούς από τα τρυφερά φύλλα και τα κρατάμε στην άκρη) 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 60 γρ. καρυδόψιχα, θρυμματισμένη 30 γρ. βούτυρο αγελάδας 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για τα σπαγγέτι με παντζάρια, καρύδια και φέτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.Tυλίγουμε τους βολβούς, τον καθένα ξεχωριστά, πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο και τους ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. (Δοκιμάζουμε τρυπώντας με ένα μαχαίρι.)Ξεφουρνίζουμε και τους αφήνουμε για λίγο, να γίνουν χλιαροί.Όσο είναι ακόμα χλιαροί (το τονίζουμε, γιατί έτσι καθαρίζονται ευκολότερα), τους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.