πριν από  1 ημέρα 10 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4-5 1 πακέτο σπαγγετίνι (500 γρ.) 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 3 μικρά κεφάλια μπρόκολο, χωρισμένα στα μπουκετάκια τους 1 μάτσο μυρώνια, ψιλοκομμένο 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 40 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα σπαγγετίνι με μπρόκολο και μυρώνια βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναγράφεται στη συσκευασία τους.Παράλληλα, σε μια άλλη, φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα σκόρδα για 1/2 λεπτό.Προσθέτουμε το μπρόκολο και αμέσως ξεκινάμε να σπάμε τα μπουκετάκια, πιέζοντάς τα με ένα πιρούνι.Με μια λαβίδα παίρνουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα τους και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μπρόκολο, μαζί με το λιγοστό νερό που θα μεταφέρουν.Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας, και αποσύρουμε από τη φωτιά.Προσθέτουμε τα μυρώνια και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation