Σπανακόρυζο με αυγό μάτι
Νικολέτα Καλούδη 21.05.2025 • 18:07 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 5' προετοιμασία 40' μαγείρεμα Σύνολο: 45'Υλικά Μερίδες: 2 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σακουλάκι (250 γρ.) φρέσκο, έτοιμο, καθαρισμένο σπανάκι, πλυμένο, στεγνωμένο και χοντροκομμένο με το χέρι ή ολόκληρο 1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας 1 1/2 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι Καρολίνα χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι 1 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος 1/2 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος 3/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το αυγό μάτι 1 αυγό 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία ΣπανακόρυζοΓια το σπανακόρυζο με αυγό μάτι, σε μέτρια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 10-12 λεπτά, μέχρι να ξανθύνει.Ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ανεβάζουμε ελάχιστα τη φωτιά.Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι το σπανάκι να μαραθεί, να "πέσει" και να βγάλει τα υγρά του.Ρίχνουμε τον πελτέ και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(693)
- politismos(53)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(68)
- Κινηματογράφος(84)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.