Ζύμη πίτσας με δύο υλικά: Η συνταγή που αλλάζει τους κανόνες στην κουζίνα
Απίθανη και πανεύκολη συνταγή για απολαυστική ζύμη πίτσας με γιαούρτι Μια απλή, γρήγορη και χωρίς μαγιά συνταγή για ζύμη πίτσας κάνει τον γύρο της μαγειρικής κοινότητας, κερδίζοντας όσους αναζητούν εύκολες λύσεις χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Το μυστικό κρύβεται σε έναν απροσδόκητο αλλά οικείο συνδυασμό: ελληνικό γιαούρτι και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (γνωστό και ως φαρίνα). Με μόνο αυτά τα δύο υλικά, μπορείτε να φτιάξετε ζύμη πίτσας σε λίγα λεπτά - χωρίς αναμονή για φούσκωμα, χωρίς μπελάδες με μαγιά. Η συνταγή βασίζεται στη χημική αντίδραση μεταξύ του γιαουρτιού και του μπέικιν πάουντερ που περιέχεται στην αυτοδιογκούμενη φαρίνα. Η οξύτητα του γιαουρτιού ενεργοποιεί το διογκωτικό, επιτρέποντας στη ζύμη να φουσκώσει κατά το ψήσιμο και να δημιουργήσει μια αφράτη, χρυσαφένια κρούστα. Ανάλογα με το είδος γιαουρτιού που θα χρησιμοποιήσετε (άπαχο, 2% ή πλήρες), μπορείτε να επηρεάσετε τη γεύση και τη σύσταση της ζύμης. Το πλήρες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ένας πιτσαγιόλο ίσως να την κάνει καλύτερη. Έχει τον εξοπλισμό, έχει και την εμπειρία. Είναι ολόκληρη σπουδή, άλλωστε η πίτσα: το ζυμάρι, που έχει την τέχνη του, η σάλτσα, η ισορροπία των υλικών. Αλλά η σπιτική έχει πάντα τη χάρη της. Δεν τη φτιάχνεις μόνο για να φας. Τη φτιάχνεις για να τη μοιραστείς. Η ιταλική σπεσιαλιτέ που κατέκτησε τον κόσμο είναι παρείστικη.
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(656)
- politismos(62)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(37)
- Κινηματογράφος(65)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(75)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.