πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είσαι από εκείνους που στο ερώτημα "κρέας ή ψάρι;" γελούν πονηρά και ζητούν μενού μπριζολο-κοπών; Σου αρέσει το medium rare σου ψημένο στην εντέλεια, με το σωστό το μαρμπλινγκ; Τότε αυτή η λίστα είναι για σένα. Βρήκαμε τα κορυφαία steak houses της Αθήνας - άλλα παραδοσιακά και μερακλίδικα, άλλα πιο μοντέρνα και fine dining- που έχουν ένα κοινό: την απόλυτη αφοσίωση στο καλό, ποιοτικό κρέας. Το Γίδι Χρυσοστόμου Σμύρνης 23, Μεταμόρφωση Το Γίδι στη Μεταμόρφωση αναβιώνει με μαεστρία την παλιά καλή χασαποταβέρνα, φτιάχνοντας το όνομά του μέσα από φρυγαδέλια, σπληνάντερα, κοκορετσάκια και παϊδάκια προβατίνας που τιμούν το κρέας όπως του αξίζει. Η πίτσα με προβατίνα, φράουλες και μαγιονέζα αβοκάντο ενώνει το παραδοσιακό με το αναπάντεχο, ενώ η γιαννιώτικη σαλάτα και το χειροποίητο ψωμάκι ανοίγουν υπέροχα την αυλαία ενός πληθωρικού γεύματος. Ο χώρος, με τη σπιτική του αύρα, λειτουργεί το ίδιο όμορφα χειμώνα και καλοκαίρι, με την αυλή να ζει...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation