Steak house στην Αθήνα: Οι top επιλογές για λάτρεις της μπριζόλας
Είσαι από εκείνους που στο ερώτημα "κρέας ή ψάρι;" γελούν πονηρά και ζητούν μενού μπριζολο-κοπών; Σου αρέσει το medium rare σου ψημένο στην εντέλεια, με το σωστό το μαρμπλινγκ; Τότε αυτή η λίστα είναι για σένα. Βρήκαμε τα κορυφαία steak houses της Αθήνας - άλλα παραδοσιακά και μερακλίδικα, άλλα πιο μοντέρνα και fine dining- που έχουν ένα κοινό: την απόλυτη αφοσίωση στο καλό, ποιοτικό κρέας. Το Γίδι Χρυσοστόμου Σμύρνης 23, Μεταμόρφωση Το Γίδι στη Μεταμόρφωση αναβιώνει με μαεστρία την παλιά καλή χασαποταβέρνα, φτιάχνοντας το όνομά του μέσα από φρυγαδέλια, σπληνάντερα, κοκορετσάκια και παϊδάκια προβατίνας που τιμούν το κρέας όπως του αξίζει. Η πίτσα με προβατίνα, φράουλες και μαγιονέζα αβοκάντο ενώνει το παραδοσιακό με το αναπάντεχο, ενώ η γιαννιώτικη σαλάτα και το χειροποίητο ψωμάκι ανοίγουν υπέροχα την αυλαία ενός πληθωρικού γεύματος. Ο χώρος, με τη σπιτική του αύρα, λειτουργεί το ίδιο όμορφα χειμώνα και καλοκαίρι, με την αυλή να ζει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(628)
- politismos(49)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(58)
- Κινηματογράφος(102)
- Μουσική(62)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.