πριν από  1 ημέρα 15 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η εικόνα που έχω για μια αυθεντική ιταλική τρατορία είναι ότι βρίσκεται εκτός πιάτσας, δεν δυσκολεύεσαι να βρεις τραπέζι και μόλις φτάνεις, παραγγέλνεις λίγα ποιοτικά αλλαντικά και τυριά, όσο περιμένεις την καλοφτιαγμένη μακαρονάδα. Ξεκινάς με ένα negroni, συνεχίζεις με κρασί και, κάπου ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ποτήρι, τα προβλήματά σου μπαίνουν σε παύση. Κάπως έτσι ένιωσα στο Pino, το νέο ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας και το πρώτο, πιο προσωπικό εγχείρημα του Λούκα Πισκάτσι. Ένα μέρος όπου, όπως λέει, αφήνει το αυστηρό μενού που έχει δημιουργήσει για το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Pelagos, για να ετοιμάσει φαγητό όπως εκείνο που έφτιαχνε η γιαγιά του, η νόνα Φιλομένα, στη Ρώμη όπου μεγάλωσε. "Δεν αλλάζω τις παραδοσιακές συνταγές, απλώς τις φτιάχνω με μεγαλύτερη φροντίδα", λέει. Πήγα Κυριακή μεσημέρι, την ώρα που το μαγαζί ήταν γεμάτο. Παρότι είχε πολύ κόσμο, το σέρβις δεν έχασε τον ρυθμό του. Η μουσική στο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation