Στις Σπέτσες, για πεντανόστιμο αστακό παστιτσάδο
Αν δεν μένετε στο νησί, ξεκινάτε από την Κόστα με θαλάσσιο ταξί. Δέκα λεπτά αργότερα, περνώντας τον κόλπο με τα ήσυχα νερά και τα σκάφη που πηγαινοέρχονται, ο έμπειρος βαρκάρης σάς αφήνει στον μόλο, κάτω από την ταβέρνα Καπελογιάννης. Από εκεί, μια μικρή ανηφόρα και μερικά σκαλοπάτια σάς οδηγούν στο Yiayia, το νέο εστιατόριο που άνοιξε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις Σπέτσες. Πίσω από την κουζίνα, δύο φίλοι: ο Χάρης Νικολούζος από την Κέρκυρα (ιδιοκτήτης του Jerar στη Δάφνη) και ο Μιχάλης Χάσικος από το Ρέθυμνο (ιδιοκτήτης του Χάσικο στην ίδια πόλη). Φίλοι στη ζωή, "φίλοι" και στην κουζίνα. Το μενού είναι ο κοινός τόπος της γευστικής καταγωγής τους: νεραντζοσαλάτα, κουκουβάγια, παστιτσάδα, μπιάνκο, γαμοπίλαφο. Ένα πάντρεμα με προσωπικότητα. Φτάσαμε στην μπλε ώρα, όταν το φως σβήνει και τα ταχύπλοα στο βάθος αρχίζουν να χαράζουν το νερό με τα φωτάκια τους. Η βεράντα του Yiayia προσφέρει καταπληκτική θέα, από τις πιο όμορφες σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(685)
- politismos(52)
- Βιβλία(67)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(59)
- Κινηματογράφος(88)
- Μουσική(47)
- Παράξενα(60)
- Τέχνη(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.