πριν από  3 ώρες 15 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν δεν μένετε στο νησί, ξεκινάτε από την Κόστα με θαλάσσιο ταξί. Δέκα λεπτά αργότερα, περνώντας τον κόλπο με τα ήσυχα νερά και τα σκάφη που πηγαινοέρχονται, ο έμπειρος βαρκάρης σάς αφήνει στον μόλο, κάτω από την ταβέρνα Καπελογιάννης. Από εκεί, μια μικρή ανηφόρα και μερικά σκαλοπάτια σάς οδηγούν στο Yiayia, το νέο εστιατόριο που άνοιξε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις Σπέτσες. Πίσω από την κουζίνα, δύο φίλοι: ο Χάρης Νικολούζος από την Κέρκυρα (ιδιοκτήτης του Jerar στη Δάφνη) και ο Μιχάλης Χάσικος από το Ρέθυμνο (ιδιοκτήτης του Χάσικο στην ίδια πόλη). Φίλοι στη ζωή, "φίλοι" και στην κουζίνα. Το μενού είναι ο κοινός τόπος της γευστικής καταγωγής τους: νεραντζοσαλάτα, κουκουβάγια, παστιτσάδα, μπιάνκο, γαμοπίλαφο. Ένα πάντρεμα με προσωπικότητα. Φτάσαμε στην μπλε ώρα, όταν το φως σβήνει και τα ταχύπλοα στο βάθος αρχίζουν να χαράζουν το νερό με τα φωτάκια τους. Η βεράντα του Yiayia προσφέρει καταπληκτική θέα, από τις πιο όμορφες σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation