πριν από  3 ώρες 26 λεπτά

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία Αν και το surf & turf -ο γαστρονομικός όρος για την ένωση θαλασσινών και κόκκινου κρέατος στο ίδιο πιάτο- έκανε τα πρώτα του βήματα στις Η.Π.Α. του μεσοπολέμου και των sixties, δεν ήταν παρά τις τελευταίες δύο δεκαετίες που το είδαμε να μετατρέπεται σε κουλτούρα, lifestyle και -εν τέλει- παγκόσμιο trend. Τα lobster and steak houses από την άλλη, ωστόσο με το μινιμαλιστικό μενού και τη μαξιμαλιστική γεύση, στήνουν μια θεατρική παράσταση κάθε φορά που σερβίρουν αυτό το δίδυμο και κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στη γαστρονομική σκηνή των Η.Π.Α. αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην Αμερική, η τάση απογειώθηκε πρώτα στη Νέα Υόρκη. Εκεί, που οι τραπεζίτες του Wall Street αναζητούσαν ένα power lunch με το κατάλληλο prestige, και οι hip foodies του Brooklyn φωτογράφιζαν τις μπριζόλες dry-aged και τους αστακούς σε στυλ flat lay για το Instagram. Από τα Red Lobster του mainstream μέχρι τα εμβληματικά...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation