Στο Moocasa οι κοπές και οι αστακοί πάνε το surf n turf σε άλλο επίπεδο
Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία Αν και το surf & turf -ο γαστρονομικός όρος για την ένωση θαλασσινών και κόκκινου κρέατος στο ίδιο πιάτο- έκανε τα πρώτα του βήματα στις Η.Π.Α. του μεσοπολέμου και των sixties, δεν ήταν παρά τις τελευταίες δύο δεκαετίες που το είδαμε να μετατρέπεται σε κουλτούρα, lifestyle και -εν τέλει- παγκόσμιο trend. Τα lobster and steak houses από την άλλη, ωστόσο με το μινιμαλιστικό μενού και τη μαξιμαλιστική γεύση, στήνουν μια θεατρική παράσταση κάθε φορά που σερβίρουν αυτό το δίδυμο και κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στη γαστρονομική σκηνή των Η.Π.Α. αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην Αμερική, η τάση απογειώθηκε πρώτα στη Νέα Υόρκη. Εκεί, που οι τραπεζίτες του Wall Street αναζητούσαν ένα power lunch με το κατάλληλο prestige, και οι hip foodies του Brooklyn φωτογράφιζαν τις μπριζόλες dry-aged και τους αστακούς σε στυλ flat lay για το Instagram. Από τα Red Lobster του mainstream μέχρι τα εμβληματικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(604)
- politismos(44)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(40)
- Κινηματογράφος(93)
- Μουσική(45)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.