πριν από  17 ώρες 15 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο Ex Machina όλα δείχνουν σχεδιασμένα έπειτα από σκέψη: από τη μουσική (επιλογές ραπ, Bloody Hawk και Kendrick Lamar) μέχρι την ατμόσφαιρα του χώρου. Έξω, άνετα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο και μέσα, μια κουζίνα ανοιχτή και φωτισμένη, που σε κάνει να θες να δεις τι ετοιμάζεται, ανυπομονώντας παράλληλα γι' αυτό που έρχεται. Ακόμα και η υπηρεσία πάρκινγκ που προσφέρουν μετράει σε μια γειτονιά σαν το Παγκράτι. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Άνταμ Κοντοβάς στέκεται μπροστά από την κουζίνα και ελέγχει τα πιάτα και τη ροή. Σου δίνει την αίσθηση ότι τίποτα δεν του ξεφεύγει, και αυτό σε χαλαρώνει. Το σέρβις είναι επαγγελματικό και άμεσο, σχεδόν τηλεπαθητικό. Και το μενού, που ο ίδιος αποκαλεί "φαγητό με υπόβαθρο", γίνεται με κάποιον τρόπο η βιογραφία του σε πιάτα: καταγωγή από την Αίγυπτο, μαγειρικές σπουδές στην Αθήνα, δουλειά στην Ιρλανδία, επιρροές από την ασιατική κουζίνα και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες πριν φτάσει στο εστιατόριο που λειτουργεί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation