Στο Παγκράτι, για φαγητό με "υπόβαθρο"
Στο Ex Machina όλα δείχνουν σχεδιασμένα έπειτα από σκέψη: από τη μουσική (επιλογές ραπ, Bloody Hawk και Kendrick Lamar) μέχρι την ατμόσφαιρα του χώρου. Έξω, άνετα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο και μέσα, μια κουζίνα ανοιχτή και φωτισμένη, που σε κάνει να θες να δεις τι ετοιμάζεται, ανυπομονώντας παράλληλα γι' αυτό που έρχεται. Ακόμα και η υπηρεσία πάρκινγκ που προσφέρουν μετράει σε μια γειτονιά σαν το Παγκράτι. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Άνταμ Κοντοβάς στέκεται μπροστά από την κουζίνα και ελέγχει τα πιάτα και τη ροή. Σου δίνει την αίσθηση ότι τίποτα δεν του ξεφεύγει, και αυτό σε χαλαρώνει. Το σέρβις είναι επαγγελματικό και άμεσο, σχεδόν τηλεπαθητικό. Και το μενού, που ο ίδιος αποκαλεί "φαγητό με υπόβαθρο", γίνεται με κάποιον τρόπο η βιογραφία του σε πιάτα: καταγωγή από την Αίγυπτο, μαγειρικές σπουδές στην Αθήνα, δουλειά στην Ιρλανδία, επιρροές από την ασιατική κουζίνα και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες πριν φτάσει στο εστιατόριο που λειτουργεί...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(50)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(23)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(61)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.