Στον Γαστρονόμο Ιουλίου: Ανακαλύπτουμε το Ρέθυμνο, τα έθιμα και τη γαστρονομία του - Την Κυριακή 13/7 με την "Καθημερινή"
Στο τεύχος Ιουλίου ο Γαστρονόμος ταξιδεύει στο Ρέθυμνο και παρουσιάζει τις γνωστές και άγνωστες πλευρές του. Από τα σοκάκια της παλιάς πόλης, σκαρφαλώνουμε στα ορεινά και κατηφορίζουμε στον αχαρτογράφητο νότο και μέσα από μια ποικιλία θεμάτων ψηλαφούμε τα γνωρίσματα που διακρίνουν το Ρέθυμνο από την υπόλοιπη Κρήτη, τα αδρά χαρακτηριστικά του που κάνουν την επίσκεψη εκεί μια μαγική, σχεδόν πνευματική εμπειρία για τον ταξιδιώτη που έχει ανοιχτούς τους πόρους του για να βιώσει το σπάνιο και το αληθινό. Είναι ένας τόπος που αξίζει κανείς να ανακαλύψει, ένας τόπος πανέμορφος όπου έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε απλόχερα την ευτυχία του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και να έρθουμε σε επαφή με τον άχρονο παράλληλο βίο των ανθρώπων που συνεχίζουν παραδόσεις αιώνων. Μέσα σε δύο γεμάτες εβδομάδες επισκεφτήκαμε κουζίνες σπιτιών και μικρές ταβέρνες και καφενεία και αναζητήσαμε παλιές συνταγές της αγροτικής μαγειρικής παράδοσης του νομού. Ακολουθήσαμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(655)
- politismos(47)
- Βιβλία(47)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(90)
- Μουσική(69)
- Παράξενα(47)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.