πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο τεύχος Ιουλίου ο Γαστρονόμος ταξιδεύει στο Ρέθυμνο και παρουσιάζει τις γνωστές και άγνωστες πλευρές του. Από τα σοκάκια της παλιάς πόλης, σκαρφαλώνουμε στα ορεινά και κατηφορίζουμε στον αχαρτογράφητο νότο και μέσα από μια ποικιλία θεμάτων ψηλαφούμε τα γνωρίσματα που διακρίνουν το Ρέθυμνο από την υπόλοιπη Κρήτη, τα αδρά χαρακτηριστικά του που κάνουν την επίσκεψη εκεί μια μαγική, σχεδόν πνευματική εμπειρία για τον ταξιδιώτη που έχει ανοιχτούς τους πόρους του για να βιώσει το σπάνιο και το αληθινό. Είναι ένας τόπος που αξίζει κανείς να ανακαλύψει, ένας τόπος πανέμορφος όπου έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε απλόχερα την ευτυχία του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και να έρθουμε σε επαφή με τον άχρονο παράλληλο βίο των ανθρώπων που συνεχίζουν παραδόσεις αιώνων. Μέσα σε δύο γεμάτες εβδομάδες επισκεφτήκαμε κουζίνες σπιτιών και μικρές ταβέρνες και καφενεία και αναζητήσαμε παλιές συνταγές της αγροτικής μαγειρικής παράδοσης του νομού. Ακολουθήσαμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation