Συνταγή για ελαφρύ μιλφέιγ λεμόνι - Αρωματικό, με κρέμα σαν αφρός
Ένα τέλειο, αρωματικό και ελαφρύ μιλφέιγ με άρωμα λεμονιού και κρέμα σας αφρός! Αυτό το μιλφέιγ θα το αγαπήσετε και θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά το καλοκαίρι. Τη συνταγή βρήκαμε από τον γνωστό σεφ Λάμπρο Βακιάρο. Συνταγή για ελαφρύ μιλφέιγ λεμόνι Υλικά Για την κρέμα 5 φύλλα ζελατίνης 500 γρ. γάλα Φλούδες από 1 λεμόνι + ξύσμα από 1 λεμόνι 8 κρόκους αυγού 180 γρ. ζάχαρη 90 γρ. κορν φλάουρ 600 γρ. κρέμα γάλατος 35% 300 γρ. μασκαρπόνε Για τα φύλλα 800 γρ. φύλλο σφολιάτας ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμαΔιαβάστε Επίσης Εκμέκ καταίφι με ελαφριά κρέμα βανίλιας - Το πιο δροσερό γλυκό για το καλοκαίρι Εκτέλεση Για το φύλλο Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 - 170 βαθμούς στον αέρα. Σε μία επιφάνεια εργασίας απλώνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα, τοποθετούμε από πάνω τη μια σφολιάτα και καλύπτουμε με ένα δεύτερο φύλλο λαδόκολλας. Με ένα πλάστη ανοίγουμε ελάχιστα τη σφολιάτα ομοιόμορφα. Την τοποθετούμε σε ένα ταψί και βάζουμε ένα δεύτερο ταψί από πάνω...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(752)
- politismos(56)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(61)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.