Τα πιο ωραία του μήνα: Τι δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Απρίλιο;
Newsroom 07.05.2025 • 21:33 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πολλά νόστιμα φάγαμε τον Απρίλιο και εντός και εκτός -μια που η άνοιξη ευνοεί τα σούρτα φέρτα- των πυλών. Εδώ μαζέψαμε μερικά μόνο. Αλλά γεμίζουν το άλμπουμ του μήνα που μας πέρασε εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές. Είναι ένα κι ένα: ποντιακές πίτες περέκ για πρωινό σε ένα πολύ χαριτωμένο μαγαζί στην Πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, τηγανητές αγκινάρες και άγρια χορταράκια για την όρεξη πριν την ψαροφαγία σε ένα εστιατόριο στα Ιλίσια και σε ένα άλλο στη Μεσσηνία, χειροποίητα προζυμένια bao buns με παστιτσάδα και sando με σουτζουκάκια στην Κέρκυρα, ζυγούρι με φασολάκια, παϊδάκια προβατίνας και μια πίτα-εργόχειρο στο Κρυονέρι Κορινθίας...Στο Μουρ Μουρ στα Πετράλωνα για brunch έχουν περέκ Στο Μουρ Μουρ, το κουκλίστικο καφέ στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, απέναντι από το αγαπημένο Ραντεβού, είχαν μια πολύ ωραία ιδέα για το μενού του brunch. Αντί για τα συνηθισμένα κλασικά και πολυφορεμένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(752)
- politismos(56)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(61)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.