Ταλιατέλες με μπέικον και σάλτσα τυριού
Μια λαχταριστή μακαρονάδα με απίθανη τυρένια σάλτσα και ολίγον μπέικον. Ετοιμη σε μόλις 10 λεπτά, μαζί με την προετοιμασία! 5' προετοιμασία, 5' μαγείρεμα, Σύνολο: 10'Υλικά Μερίδες: 4-5 500 γρ. ταλιατέλες 250 γρ. μπέικον, σε ψιλά καρέ 300 γρ. τυρί κρέμα 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας λίγο μοσχοκάρυδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε ταλιατέλες με μπέικον και σάλτσα τυριού, αρχικά βράζουμε, σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Στη συνέχεια, τις στραγγίζουμε και κρατάμε 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.Παράλληλα, ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει.Σοτάρουμε το μπέικον για 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό.Ρίχνουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη.Μετριάζουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδης "σάλτσα".Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(549)
- politismos(32)
- Βιβλία(35)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(35)
- Κινηματογράφος(65)
- Μουσική(21)
- Παράξενα(45)
- Τέχνη(20)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.