The Five Restaurant: Ένα γαστρονομικό ταξίδι ισορροπίας και έμπνευσης στη Νέα Χώρα Χανίων
The Five: Όταν το φαγητό γίνεται τέχνη και ισορροπία στα Χανιά Στην καρδιά της Νέας Χώρας Χανίων, λίγα βήματα από τη θάλασσα, το The Five Restaurant είναι ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο όπου η παράδοση της ελληνικής κουζίνας συναντά τη δημιουργικότητα και το απρόσμενο - κάθε πιάτο ισορροπεί πάνω στις πέντε βασικές γεύσεις: γλυκό, ξινό, αλμυρό, πικρό και ουμάμι. Πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται ο Νικόλαος Πάκος και η σύζυγός του Κλεοπάτρα Μπράιτ, μια γυναίκα με ρίζες από την Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα, μεγαλωμένη στο Μόντρεαλ του Καναδά. Η αγάπη της για τη γαστρονομία και το κρασί την οδήγησε στα Χανιά, όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα την έκανε να επανεξετάσει τη σχέση της με τις γεύσεις και τα αρώματα. Χάνοντας την όσφρησή της για ενάμιση χρόνο, η Κλεοπάτρα έμαθε να "ακούει" το φαγητό μέσα από τη γεύση και την ισορροπία. Έτσι γεννήθηκε το The Five, με έμφαση στην απλότητα, τη φαντασία και τη χαρά της ελληνικής κουζίνας. Μαζί με τον σεφ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(44)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(71)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(66)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.