Τηγάνισμα χωρίς τύψεις: Είναι εφικτό;
Τι κοινό έχουν οι τηγανητές πατάτες, τα τραγανά κολοκυθάκια και τα κριτσανιστά καλαμαράκια; Εκτός του ότι είναι απολαυστικά, μαγειρεύονται όλα στο τηγάνι σε μπόλικο λάδι και σε υψηλές θερμοκρασίες. Όπως, όμως, μάθαμε όλοι από νωρίς, το τηγάνισμα όπως το γνωρίζουμε παραδοσιακά έχει συνδεθεί με αυξημένες θερμίδες, οξειδωμένα λιπαρά και επιβάρυνση του καρδιαγγειακού συστήματος. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποκλείσετε εντελώς από τη διατροφή σας, αλλά να το διαμορφώσετε, καθώς υπάρχουν τρόποι να τηγανίσετε "έξυπνα" με εναλλακτικές μεθόδους και να απολαύσετε γευστικά πιάτα χωρίς τύψεις. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.