πριν από  6 ώρες 16 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 13.05.2025 • 13:10 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Κάθε φορά που προτείνουμε συνταγή με τηγανητό ρύζι, οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι γίνεται καλύτερο με ρύζι βρασμένο και κρύο (από το ψυγείο). Γι' αυτό και το ρύζι που μας έμεινε από την προηγούμενη ημέρα είναι το ιδανικό γι' αυτή την εξωτική συνταγή. 10' προετοιμασία 15' μαγείρεμα Σύνολο: 25'Υλικά Μερίδες: 6 450 γρ. μακρύκοκκο ρύζι 24 μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες 40 ml γλυκό, λευκό κρασί 50 ml σάλτσα σόγιας 100 ml ελαιόλαδο 3 αυγά, χτυπημένα με ένα πιρούνι 25 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο 300 γρ. αρακάς 300 γρ. καρότο, κομμένο σε κυβάκια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, λεπτοκομμένα λίγος φρέσκος κόλιανδρος, σε φύλλαΔιαδικασία Για να φτιάξουμε τηγανητό ρύζι με γαρίδες, αρχικά βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Στη συνέχεια, το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και το κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό.Το ξαναστραγγίζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation