πριν από  16 ώρες 35 λεπτά

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσοι έχετε έρθει αντιμέτωποι με ένα παγωμένο κομμάτι βούτυρου, ξέρετε καλά τι εννοούμε: είναι τόσο σκληρό που γίνεται σχεδόν αδύνατο να το αλείψουμε στο ψωμί μας και ουσιαστικά μας βάζει σε μπελάδες. Αν το βάλουμε στο φούρνο μικροκυμάτων και το αφήσουμε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω μπορεί να ρευστοποιηθεί, ενώ αν περιμένουμε να ξεπαγώσει φυσικά, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά. Τι κάνουμε, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Γεμίζουμε ένα ποτήρι με ζεστό νερό, πετάμε το νερό και τοποθετούμε το ποτήρι πάνω από το βούτυρο. Η θερμοκρασία από το ζεστό νερό που έχει δημιουργηθεί στο ποτήρι, θα μας βοηθήσει να έχουμε τη σωστή πυκνότητα σε μερικά δευτερόλεπτα. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation