πριν από  5 ώρες 6 λεπτά

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας" είναι ένα έργο που μας καλεί να ξανανακαλύψουμε τη θάλασσα όχι μόνο ως προορισμό, αλλά ως ανεξάντλητη πηγή γεύσεων, γνώσης, πολιτισμού και δημιουργίας. Το "Le Grand Livre de la Mer" είναι ένα μνημειώδες έργο της γαλλικής γαστρονομίας, που πρωτοεκδόθηκε από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο Alain Ducasse Editions. Πλέον, είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Gastronomy Essentials, με την υψηλή αισθητική και εγκυρότητα του πρωτοτύπου να παραμένουν αναλλοίωτες, με την ελληνική έκδοση να επιμελείται ο Chef Αριστοτέλης Μέγκουλας, φροντίζοντας για την απόδοση του περιεχομένου με ακρίβεια και σεβασμό. Σε 296 σελίδες, το βιβλίο συνδυάζει την επιστημονική εγκυρότητα με τη δημιουργική δύναμη της μαγειρικής τέχνης. Με υπογραφή τριών καταξιωμένων Chefs -Nolwenn Corre, Emmanuel Pilon και Julien Lemarie- και της ειδικού στα θαλασσινά Sonia Bichet (Meilleur Ouvrier de France 2023), αποκαλύπτει τα μυστικά της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation