"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας": Ένα αριστούργημα γαστρονομίας τώρα στα ελληνικά
"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας" είναι ένα έργο που μας καλεί να ξανανακαλύψουμε τη θάλασσα όχι μόνο ως προορισμό, αλλά ως ανεξάντλητη πηγή γεύσεων, γνώσης, πολιτισμού και δημιουργίας. Το "Le Grand Livre de la Mer" είναι ένα μνημειώδες έργο της γαλλικής γαστρονομίας, που πρωτοεκδόθηκε από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο Alain Ducasse Editions. Πλέον, είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Gastronomy Essentials, με την υψηλή αισθητική και εγκυρότητα του πρωτοτύπου να παραμένουν αναλλοίωτες, με την ελληνική έκδοση να επιμελείται ο Chef Αριστοτέλης Μέγκουλας, φροντίζοντας για την απόδοση του περιεχομένου με ακρίβεια και σεβασμό. Σε 296 σελίδες, το βιβλίο συνδυάζει την επιστημονική εγκυρότητα με τη δημιουργική δύναμη της μαγειρικής τέχνης. Με υπογραφή τριών καταξιωμένων Chefs -Nolwenn Corre, Emmanuel Pilon και Julien Lemarie- και της ειδικού στα θαλασσινά Sonia Bichet (Meilleur Ouvrier de France 2023), αποκαλύπτει τα μυστικά της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(726)
- politismos(63)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(93)
- Μουσική(70)
- Παράξενα(69)
- Τέχνη(23)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.