Το μενού της εβδομάδας: από γιουβέτσι λαχανικών μέχρι μακαρονάδα με κιμά
Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από τις 17/11 έως τις 23/11 ετοιμάζουμε απίθανο γιουβέτσι με λαχανικά και κεφαλοτύρι, ένα εξωτικό κοτόπουλο με γάλα καρύδας, μυρωδάτο πρασόρυζο, χρυσαφένιο σνίτσελ, μια πρωτότυπη ρεβυθάδα με ξινόμηλα και μια βελούδινη ψαρόσουπα με βραστόψαρα και αστεροειδή γλυκάνισο. Για την Κυριακή έχουμε μια πλούσια μακαρονάδα με κιμά και καμένο βούτυρο και για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(641)
- politismos(43)
- Βιβλία(21)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(54)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(75)
- Τέχνη(75)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.