Το μενού της εβδομάδας: από ριγκατόνι με σάλτσα φέτας μέχρι ψάρι στον φούρνο με πατάτες
Newsroom 03.05.2025 • 15:33 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από 5/5 έως τις 11/5 ετοιμάζουμε απίθανα ριγκατόνι με πλούσια σάλτσα φέτας, κοπανάκια κοτόπουλου με σόγια και μέλι, αρακά λαδερό, φουρνιστές μοσχαρίσιες μπριζόλες α λα μιλανέζε, μυρωδάτη φακοσαλάτα με κολοκυθάκια και ψάρι στον φούρνο με πατάτες. Το κυριακάτικό μας είναι ένα μοναδικό αρνίσιο ρολό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(35)
- Βιβλία(41)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(39)
- Κινηματογράφος(91)
- Μουσική(42)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(22)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.