Το μενού της εβδομάδας: από τυλιχτό με σπιτικό "γύρο" κοτόπουλου μέχρι τοσκανέζικη φασολάδα
Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από τις 20/10 έως τις 26/10 ετοιμάζουμε φουρνιστά ζυμαρικά με μπρόκολο και μανιτάρια, σπιτικά τυλιχτά με "γύρο" κοτόπουλο, ινδικό aloo gobi με κουνουπίδι και πατάτες, χοιρινό με πράσα και γλυκοπατάτες, μια φασολάδα τοσκανέζικη και μια πλούσια αχνιστή ψαρόσουπα με ψάρι και θαλασσινά. Για την Κυριακή έχουμε νοσταλγικό κοτόπουλο μιλανέζα και για γλυκό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(768)
- politismos(68)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(48)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(98)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.