Το μενού της εβδομάδας: από χυλοπίτες με σπαράγγια μέχρι χοιρινό με πιπεριές και φέτα
Newsroom 09.05.2025 • 18:00 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από 12/5 έως τις 18/5 ετοιμάζουμε απίθανες χυλοπίτες με σπαράγγια και πέστο ρόκας, αρωματικά μπιφτέκια κοτόπουλου, μια εντυπωσιακή τάρτα με παντζάρια και γλυκοπατάτες, φουρνιστό χοιρινό με πιπεριές, μαυρομάτικα με σπανάκι και λεμονάτη σάλτσα, και ένα ζουμερό ψάρι με γαρίδες, κυδώνια και λαχανικά. Το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(728)
- politismos(51)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(79)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.