πριν από  17 ώρες 12 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 09.05.2025 • 18:00 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από 12/5 έως τις 18/5 ετοιμάζουμε απίθανες χυλοπίτες με σπαράγγια και πέστο ρόκας, αρωματικά μπιφτέκια κοτόπουλου, μια εντυπωσιακή τάρτα με παντζάρια και γλυκοπατάτες, φουρνιστό χοιρινό με πιπεριές, μαυρομάτικα με σπανάκι και λεμονάτη σάλτσα, και ένα ζουμερό ψάρι με γαρίδες, κυδώνια και λαχανικά. Το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation