Το μικρό trick με ξίδι ή λεμόνι που σταθεροποιεί τη γλυκόζη σας
Καθετί που θα φάμε μέσα στην ημέρα επηρεάζει τη γλυκόζη μας και την αυξομείωσή της, κάτι που συνδέεται άμεσα με την ενέργεια και τη διάθεσή μας στη συνέχεια, αλλά και με το πότε η... πείνα θα επανέλθει -όσο περισσότεροι απλοί υδατάνθρακες, τόσο πιο έντονη η αυξομείωση και πιο γρήγορη η πτώση ενέργειας και κορεσμού. Η αιτία, ωστόσο, δεν είναι πάντα τα τρόφιμα που διαλέγουμε, αλλά η ταχύτητα με την οποία περνούν από το στομάχι στο έντερο. Υπάρχει όμως ένα απλό, επιστημονικά τεκμηριωμένο hack που μπορείτε να δοκιμάσετε: μια κουταλιά ξίδι ή λίγο χυμό λεμονιού πριν το γεύμα, μπορεί να μειώσει τα μεταγευματικά spikes γλυκόζης. Διαβάστε περισσότερα Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(817)
- politismos(70)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(70)
- Μουσική(56)
- Παράξενα(74)
- Τέχνη(139)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.