Το μπιστρό στη Γαλλία με τις τεράστιες ουρές, που σερβίρει πάντα το ίδιο πιάτο. Η μυστική συνταγή
Σε μια πόλη όπου η γαστρονομία είναι σχεδόν θρησκεία, το Le Relais de l'Entrecote τολμά να διαφοροποιηθεί με τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο τολμηρό τρόπο: σερβίροντας μόνο ένα πιάτο. Χωρίς κατάλογο, χωρίς επιλογές, χωρίς περιττές ερωτήσεις. O λόγος για τη περίφημη entrecote, τη μοσχαρίσια μπριζόλα που είναι κομμένη σε λεπτές φέτες, βουτηγμένη σε μυστική σάλτσα και συνοδευόμενη από αμέτρητες τηγανητές πατάτες. Το 1959, ο Paul Gineste de Saurs, απόγονος ιστορικής οικογένειας οινοπαραγωγών της νότιας Γαλλίας, αγόρασε ένα εστιατόριο στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στο Porte Maillot. Το εστιατόριο, που τότε ονομαζόταν Le Relais de Venise (The Venice Inn), αποτέλεσε το μέσο για να στηρίξει και να προβάλει τα κρασιά του οικογενειακού οινοποιείου Chateau de Saurs, που βρίσκεται στο Lisle-sur-Tarn, περίπου 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Τουλούζης. Αντί να διατηρήσει το ιταλικό μενού που υπήρχε ως τότε, ο Gineste de Saurs έκανε μια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(50)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(70)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.