πριν από  3 ώρες 13 λεπτά

Mixanitouxronou.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε μια πόλη όπου η γαστρονομία είναι σχεδόν θρησκεία, το Le Relais de l'Entrecote τολμά να διαφοροποιηθεί με τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο τολμηρό τρόπο: σερβίροντας μόνο ένα πιάτο. Χωρίς κατάλογο, χωρίς επιλογές, χωρίς περιττές ερωτήσεις. O λόγος για τη περίφημη entrecote, τη μοσχαρίσια μπριζόλα που είναι κομμένη σε λεπτές φέτες, βουτηγμένη σε μυστική σάλτσα και συνοδευόμενη από αμέτρητες τηγανητές πατάτες. Το 1959, ο Paul Gineste de Saurs, απόγονος ιστορικής οικογένειας οινοπαραγωγών της νότιας Γαλλίας, αγόρασε ένα εστιατόριο στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στο Porte Maillot. Το εστιατόριο, που τότε ονομαζόταν Le Relais de Venise (The Venice Inn), αποτέλεσε το μέσο για να στηρίξει και να προβάλει τα κρασιά του οικογενειακού οινοποιείου Chateau de Saurs, που βρίσκεται στο Lisle-sur-Tarn, περίπου 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Τουλούζης. Αντί να διατηρήσει το ιταλικό μενού που υπήρχε ως τότε, ο Gineste de Saurs έκανε μια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation