πριν από  1 ώρα 33 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


5' προετοιμασία 20' μαγείρεμα Σύνολο: 25' Υλικά Μερίδες: 3-4600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, σε μπαστουνάκια πάχους 1 εκ.40 ml ελαιόλαδοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη γρήγορη σάλτσα200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένες250 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, με τους χυμούς τους, ψιλοκομμένα1 σκελίδα σκόρδο, χοντροκομμένη 2 εκ.φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο και ψιλοκομμένα1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (προαιρετικά)τα φύλλα από 6-7 κλωνάρια βασιλικό σγουρό, ολόκληρα (ή 3-4 φύλλα πλατύφυλλουβασιλικού, ψιλοκομμένα)ξύσμα από 1/2 λεμόνι40 ml ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμααλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε το πιο γρήγορο κοκκινιστό κοτόπουλο πρώτα αλατοπιπερώνουμε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου.Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα μπαστουνάκια για 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.Τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.Γρήγορη σάλτσαΧτυπάμε στον...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation