Το πιο νόστιμο BBQ της ζωής μας: 12 συνταγές για μοσχάρι, χοιρινό και αρνί σε διάφορες κοπές
Newsroom 31.05.2025 • 17:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τώρα, τέλος άνοιξης, αρχές καλοκαιριού, που ο καιρός είναι καλός και οι θερμοκρασίες δεν έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα, είναι καλή εποχή για BBQ με την οικογένεια ή με τους φίλους - στην εξοχή, στην αυλή, στο μπαλκόνι. Με τα κάρβουνα να καίνε και τον "ψήστη" (κάποιος πρέπει να τον επωμιστεί αυτόν τον ρόλο) από πάνω με τη λαβίδα του στο χέρι, με κουβέντες, γέλια, τσιμπολόγημα, κρασιά και μπίρες να γεμίζουν τα ποτήρια. Μερικά κοψίδια που παίρνουν χρώμα στη φωτιά είναι πάντοτε καλή αφορμή να μαζευτούμε· γεμίζουν γαργαλιστικές μυρωδιές τον αέρα και κάνουν το Σάββατο ή την Κυριακή μικρή γιορτή, όλο νοστιμιά, χαρά, παρέα. Η φωτιά άλλωστε ήταν πάντα ενωτική. Όπως λέει ο Ιορδάνης Τσενεκλίδης των Nomade et Sauvage, που οργώνουν την Ελλάδα διοργανώνοντας υπαίθρια μαγειρικά δρώμενα στα πιο αναπάντεχα μέρη, "στις ψησταριές γεννιέται μια ανυπάκουη γεύση που φτιάχνεται με υλικά το έξω και το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(603)
- politismos(42)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(78)
- Μουσική(41)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(10)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.