πριν από  1 ημέρα 16 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 31.05.2025 • 17:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τώρα, τέλος άνοιξης, αρχές καλοκαιριού, που ο καιρός είναι καλός και οι θερμοκρασίες δεν έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα, είναι καλή εποχή για BBQ με την οικογένεια ή με τους φίλους - στην εξοχή, στην αυλή, στο μπαλκόνι. Με τα κάρβουνα να καίνε και τον "ψήστη" (κάποιος πρέπει να τον επωμιστεί αυτόν τον ρόλο) από πάνω με τη λαβίδα του στο χέρι, με κουβέντες, γέλια, τσιμπολόγημα, κρασιά και μπίρες να γεμίζουν τα ποτήρια. Μερικά κοψίδια που παίρνουν χρώμα στη φωτιά είναι πάντοτε καλή αφορμή να μαζευτούμε· γεμίζουν γαργαλιστικές μυρωδιές τον αέρα και κάνουν το Σάββατο ή την Κυριακή μικρή γιορτή, όλο νοστιμιά, χαρά, παρέα. Η φωτιά άλλωστε ήταν πάντα ενωτική. Όπως λέει ο Ιορδάνης Τσενεκλίδης των Nomade et Sauvage, που οργώνουν την Ελλάδα διοργανώνοντας υπαίθρια μαγειρικά δρώμενα στα πιο αναπάντεχα μέρη, "στις ψησταριές γεννιέται μια ανυπάκουη γεύση που φτιάχνεται με υλικά το έξω και το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation