πριν από  1 ημέρα 21 ώρες

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το καλοκαίρι και το ψαράκι πάνε πακέτο· όμως δεν είναι όλες οι ψαροταβέρνες τίμιες. Κάποιες κρύβουν τουριστοπαγίδες και τρικ που ανεβάζουν τον λογαριασμό χωρίς να το καταλάβεις. Αν θέλεις να φας καλά -και να μη σου κάτσει το καλαμαράκι στον λαιμό- δες τι να προσέξεις.Ο κανόνας του "λίγο απ' όλα" Αν το μενού έχει τα πάντα - από κρέας μέχρι sushi - κάτι δεν πάει καλά. Οι καλές ψαροταβέρνες εστιάζουν στο ψάρι και στα θαλασσινά. Αν σερβίρουν και πίτσες, κοτομπουκιές και κεμπάπ, καλύτερα να αλλάξεις ταβέρνα.Δες το ψάρι Ποτέ μην παραγγέλνεις ψάρι χωρίς να έχεις δει πρώτα τη βιτρίνα. Η "ψαριέρα" πρέπει να είναι σε κοινή θέα, με καθαρό πάγο και ετικέτες τιμών ανά κιλό. Αν σου πουν "το φέρνουμε από μέσα" ή αποφεύγουν να στο δείξουν, κράτα επιφυλάξεις. Ρώτα πάντα πόσο πάει το κιλό πριν βρεθεί στη σχάρα.Αν δεν έχει κατάλογο, παίζει πρόβλημα Αν κάθεσαι και δεν σου φέρνουν κατάλογο, ή ακούς γενικότητες τύπου "έχουμε απ' όλα" χωρίς τιμές, σήκω και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation