Τραχανάς με πιπεριά Φλωρίνης και καυτερό μπούκοβο
Κόκκινος και καυτερός τραχανάς, τέλειος για βροχερές ημέρες. Με πιπεριά Φλωρίνης και καυτερό μπούκοβο. 5' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα Σύνολο: 25'Υλικά Μερίδες: 2 1 φλιτζ. τσαγιού τραχανάς γλυκός ή ξινός, αλευρένιος 4 φλιτζ. τσαγιού νερό, καυτό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο λίγο καυτερό μπούκοβο 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού 1 κουτ. σούπας χυμός λάιμ ή λεμονιού 20 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο ή ελαιόλαδο Για το σερβίρισμα 100 γρ. φέτα φύλλα φρέσκου δυόσμου ή θυμάρι ή ρίγανη, φρέσκα ή ξεράΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κόκκινο και καυτερό τραχανά με πιπεριά Φλωρίνης και καυτερό μπούκοβο, αρχικά βάζουμε, σε μια κατσαρόλα, το νερό και τον τραχανά.Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και βράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να χυλώσει, ανακατεύοντας για να μην κολλήσει στον πάτο (αν δούμε ότι πάει να αρπάξει, μετριάζουμε τη φωτιά).Στο μεταξύ, χτυπάμε την πιπεριά στον...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(605)
- politismos(46)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(36)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(39)
- Παράξενα(70)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.