πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


5' παρασκευή Σύνολο: 5' Υλικά Μερίδες: 1 κοκτέιλ 30 ml τζιν 15 ml λικέρ Passoa (λικέρ passion fruit) 15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού 10 ml σιρόπι ζάχαρης* αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων μισό passion fruit (για το γαρνίρισμα) φύλλα μέντας Διαδικασία Γεμίζουμε ένα highball ποτήρι με παγάκια.Ρίχνουμε το τζιν, το λικέρ Passoa, τον χυμό λεμονιού και το σιρόπι ζάχαρης.Ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν τα υλικά.Συμπληρώνουμε με το αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων.Γαρνίρουμε με το μισό passion fruit και ένα φυλλαράκι μέντας. Μυστικά * Για να φτιάξουμε το σιρόπι ζάχαρης, ανακατεύουμε 500 γρ. κρυσταλλικής ζάχαρης με 400 ml νερού σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πηγή: Γαστρονόμος

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation