Tropical highball: ανάλαφρο κοκτέιλ με passion fruit
5' παρασκευή Σύνολο: 5' Υλικά Μερίδες: 1 κοκτέιλ 30 ml τζιν 15 ml λικέρ Passoa (λικέρ passion fruit) 15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού 10 ml σιρόπι ζάχαρης* αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων μισό passion fruit (για το γαρνίρισμα) φύλλα μέντας Διαδικασία Γεμίζουμε ένα highball ποτήρι με παγάκια.Ρίχνουμε το τζιν, το λικέρ Passoa, τον χυμό λεμονιού και το σιρόπι ζάχαρης.Ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν τα υλικά.Συμπληρώνουμε με το αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων.Γαρνίρουμε με το μισό passion fruit και ένα φυλλαράκι μέντας. Μυστικά * Για να φτιάξουμε το σιρόπι ζάχαρης, ανακατεύουμε 500 γρ. κρυσταλλικής ζάχαρης με 400 ml νερού σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πηγή: Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(634)
- politismos(61)
- Βιβλία(19)
- Βιντεοπαιχνίδια(7)
- Θέατρο & Χορός(31)
- Κινηματογράφος(41)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(97)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.