Τσάτνεϊ με σταφίδες στο πι και φι
10' προετοιμασία 30' αναμονή Σύνολο: 40' Υλικά Βάρος: για περίπου 300 γρ.200 γρ. μαύρη κορινθιακή σταφίδα20 γρ. μέλι της αρεσκείας μας1 πράσινη καυτερή πιπερίτσα (ή όσο αντέχουμε), πολύ ψιλοκομμένη1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα τσίλι (ή όσο αντέχουμε), πολύ ψιλοκομμένη70 γρ. πάστα ταμάρινθου (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα με ασιατικά ή έθνικ τρόφιμα)10-20 ml χυμός λεμονιούλίγο αλάτιΔιαδικασία Για να φτιάξουμε τσάτνεϊ με σταφίδες, αρχικά μουσκεύουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό που να τις καλύπτει, για 30 λεπτά.Στη συνέχεια, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε στον πολυκόφτη.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε με διακοπτόμενη λειτουργία μέχρι να ψιλοκοπούν καλά και να γίνουν ένα πυκνό μείγμα σαν μαρμελάδα.Το διατηρούμε στο ψυγείο, σε βαζάκι ή δοχείο κλεισμένο καλά, για περίπου 10 ημέρες.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(763)
- politismos(79)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(69)
- Μουσική(56)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(153)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.