Τσιροσαλάτα με καπνιστό σκουμπρί
Newsroom 01.06.2025 • 10:31 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πρόκειται για τη μόνη συνταγή που πρέπει να ξέρετε για να φτιάξετε τον αγαπημένο ουζομεζέ. Προσοχή όμως: Αν φιλετάρουμε μόνοι μας τους τσίρους, τυλίγουμε τα ψάρια ένα ένα σε λαδόκολλα και τα χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι για το κρέας. Με τον τρόπο αυτό χαλαρώνει η σάρκα και έτσι θα φιλεταριστούν πιο εύκολα. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(633)
- politismos(39)
- Βιβλία(48)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(41)
- Κινηματογράφος(85)
- Μουσική(43)
- Παράξενα(45)
- Τέχνη(12)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.