πριν από  1 ημέρα 16 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 01.06.2025 • 10:31 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πρόκειται για τη μόνη συνταγή που πρέπει να ξέρετε για να φτιάξετε τον αγαπημένο ουζομεζέ. Προσοχή όμως: Αν φιλετάρουμε μόνοι μας τους τσίρους, τυλίγουμε τα ψάρια ένα ένα σε λαδόκολλα και τα χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι για το κρέας. Με τον τρόπο αυτό χαλαρώνει η σάρκα και έτσι θα φιλεταριστούν πιο εύκολα. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation