Vegan τσιζκέικ με Biscoff
30' προετοιμασία 8 ώρες αναμονή Σύνολο: 8 ώρες και 30' Υλικά Μερίδες: 8 Βάση240 γρ. καραμελωμένα μπισκότα Biscoff100 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη και σε θερμοκρασία δωματίου + λίγη ακόμα για το βουτύρωμα της φόρμας1/2 κουτ. γλυκού αλάτι Γέμιση200 γρ. ωμά ανάλατα κάσιους (μουλιασμένα 3-4 ώρες σε ζεστό νερό ή όλη τη νύχτα)300 γρ. φυτικό τυρί κρέμα380 γρ. φυτικό επιδόρπιο (φυτικό "γιαούρτι") τύπου "greek style"30 γρ. λάδι καρύδας (όχι λιωμένο)200 γρ. άλειμμα μπισκότου Biscoff (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ) Επικάλυψη200 γρ. άλειμμα μπισκότου Biscoff4 καραμελωμένα μπισκότα Biscoff, θρυμματισμέναλίγη ψίχα κελυφωτών φυστικιών, αλατισμένη, καβουρδισμένη και ψιλοκομμένηλίγες νιφάδες ανθού αλατιούΔιαδικασία Για το vegan biscoff cheesecake, ξεκινάμε με τη βάση: αλείφουμε με μαργαρίνη μια στρογγυλή φόρμα 18-20 εκ. με αποσπώμενο πάτο και καλύπτουμε με λαδόκολλα τον πάτο και τα τοιχώματα.Στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, χτυπάμε τα μπισκότα με το αλάτι μέχρι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(604)
- politismos(58)
- Βιβλία(35)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(38)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(62)
- Τέχνη(35)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.