πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας Φωτογραφία + Food styling: Αντωνία Κατή 04.06.2025 • 11:11 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Με δύο-τρία πιο εξωτικά υλικά ετοιμάζουμε την πιο πλούσια και πικάντικη γαριδοσαλάτα. 30' προετοιμασία, Σύνολο: 30'Υλικά Μερίδες: 4 600 γρ. γαρίδες, καθαρισμένες 400 γρ. νουντλς της αρεσκείας μας, βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στραγγισμένα 200 γρ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες 200 γρ. αγγούρι, κομμένο σε φετάκια 100 γρ. κολοκυθάκια, χοντροτριμμένα τα φύλλα από 1 μάτσο κόλιανδρο 1/2 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος 150 γρ. πιπεριά Φλωρίνης, σε λεπτά μπαστουνάκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες Για το ντρέσινγκ 60 ml σάλτσα ψαριού (fish sauce) 120 ml χυμός λάιμ 60 γρ. ζάχαρη καστανή 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 2 πιπερίτσες τσίλι, ψιλοκομμένες 30 ml ελαιόλαδο ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε βιετναμέζικη σαλάτα με γαρίδες και νουντλς, αρχικά ανακατεύουμε, σε μπολάκι, όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.Στη συνέχεια, ρίχνουμε το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation