YDORON: Μια νέα εποχή στη θαλάσσια γαστρονομία
Στον δεύτερο όροφο του ιστορικού αρχοντικού του Κυριάκου Πιττάκη, το YDORON ανοίγει τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου 2025, φέρνοντας μια νέα φιλοσοφία στη γεύση της θάλασσας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό project που ανατρέπει τα δεδομένα της ψαροφαγίας, προσεγγίζοντας το ψάρι με τη λογική και τη φινέτσα ενός εκλεκτού steakhouse. Η δημιουργική ομάδα πίσω από το Liystor παρουσιάζει μια νέα πρόταση, αφιερωμένη στη δύναμη της απλότητας και στην επιστήμη της τεχνικής. Στο YDORON, οι επιλεγμένες κοπές ψαριών μετατρέπονται σε γευστικές εμπειρίες υψηλής ακρίβειας, όπου η πρώτη ύλη, η γνώση και ο σεβασμός προς το προϊόν συναντούν τη δημιουργικότητα της σύγχρονης κουζίνας.Η Τεχνική: Η τέχνη της ξηράς ωρίμανσης Η ξηρά ωρίμανση ψαριών αποτελεί την καρδιά της φιλοσοφίας του YDORON - μια σύγχρονη προσέγγιση σε μια αρχαία τέχνη. Μέσα από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και χρόνου, τα ψάρια αποκτούν νέα διάσταση: γεύση πιο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(569)
- politismos(59)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(32)
- Μουσική(53)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(86)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.