πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Cyprustimes.com

Διευθετήσεις από Αστυνομία για την κυκλοφορία στο Τρόοδος το Σαββατοκύριακο - Μέτρα για οδική ασφάλεια, ρύθμιση κυκλοφορίας και διακινήσεις λεωφορείων με επισκέπτες Στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση. Advertisement Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών. Υπενθυμίζεται ότι, έχουν...

πριν από  3 Μήνες 12 ημέρες

Cyprustimes.com

Ουρές οχημάτων προς το Τρόοδος - Μαγευτικές εικόνες από το κατάλευκο τοπίο Στο μαγευτικό κατάλευκο τοπίο του Τροόδους ανηφόρησαν εκατοντάδες πολίτες ώστε να το απολαύσουν. Advertisement Οι δρόμοι προς τα ορεινά είναι ανοιχτοί όπως ενημερώνει η αστυνομία, ωστόσο ολισθηροί και επικίνδυνοι. Αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση προς την πλατεία Τροόδους.

πριν από  3 Μήνες 12 ημέρες

Cyprustimes.com

Ανοικτοί οι δρόμοι στο Τρόοδος, oι διευθετήσεις της Αστυνομίας για κυκλοφορία Ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ενώ η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για διευκόλυνση στις διακινήσεις των πολιτών στο Τρόοδος. Advertisement Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για...

πριν από  3 Μήνες 13 ημέρες

Cyprustimes.com

Οδηγοί προσοχή! Μέτρα για οδική ασφάλεια, ρύθμιση κυκλοφορίας και διακινήσεις λεωφορείων με επισκέπτες Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για διευκόλυνση στις διακινήσεις των πολιτών στο Τρόοδος, ειδικότερα με διευθετήσεις για τις διακινήσεις και στάθμευση λεωφορείων, με τα οποία θα μεταφέρονται επισκέπτες, το επερχόμενο Σαββατοκυρίακο, 03-04 Φεβρουαρίου.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κύπρος
Palo presentation