Παράδοση, ρυθμός και καρπούζι με φέτα. Τι έγινε τελικά στο Κελλάκι;
Την Παρασκευή 13/06, στην αυλή της ταβέρνας "Κελλάκι", η Workshop PR & Marketing οργάνωσε ένα PR event για influencers, food bloggers και κοινό, που έγινε talk of the town μέσα σε λίγες ώρες. Μιλάμε για μια σούπερ βραδιά που μας θύμισε τι σημαίνει φιλοξενία και καθαρόαιμο κυπριακό γλέντι!
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Κόσμος
- Αμερική(0)
- Αφρική(0)
- Βόρεια Αμερική(0)
- Ευρώπη(41)
- Κύπρος(348)
- Μέση Ανατολή(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.