πριν από  13 ημέρες 9 ώρες

Paokmania.gr

"Τίτλους τέλους" στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο το βράδυ του Σαββάτου (11/5), ως πρωταθλητής με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.11.05.2024 - 23:30 Πηγή: forzaonline.gr SHARE: Facebook Twitter Messenger Whatsapp Viber SHARE Photo Credits: @forzaonline.gr "Τέλος καριέρας" για τον Χοσέ Άχνελ Κρέσπο, με τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό να "κρεμάει" τα...

πριν από  13 ημέρες 10 ώρες

Protathlima.com

Πήρε την απόφαση μετά από μια πολύ δύσκολη για τον ίδιο σεζόν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, να τερματίσει μια φοβερή ποδοσφαιρική καριέρα.

πριν από  13 ημέρες 11 ώρες

Offsite.com.cy

Στο τέλος της έφτασε η ποδοσφαιρική καριέρα του Άνχελ Κρέσπο. Τον αγώνα φέρνει κοντά σας η Meridianbet "Παιχνίδι είναι, θέλει όρια" "Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών". www.safergambling.gov.cy "Η Meridian κατέχει άδεια Κλάσης A και Β από τ...Διαβάστε όλο το κείμενο Κατεβάστε τώρα το application της OFFSITE για Android & για iOS

πριν από  13 ημέρες 13 ώρες

Offsite.com.cy

Στο 82΄ του ντέρμπι με την ΑΕΚ πέρασε ως αλλαγή ο Κρέσπο, για τα τελευταία όπως όλα δείχνουν λεπτά στην πλούσια καριέρα του. Ο έμπειρος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ είχε να αγωνιστεί από τις 18 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τη Δόξα. Τον αγώνα φέρνει κοντά σας η Meridianbet "Παιχνίδι είναι, θέλει όρια" "Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών".

πριν από  13 ημέρες 18 ώρες

Protathlima.com

Μια από τις παραμέτρους που διέπει το σημερινό ντέρμπι τίτλου, ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, είναι και η ενδεχομένως τελευταία παρουσία του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, τουλάχιστον με τα γαλαζοκίτρινα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κύπρος
Palo presentation