Γιατί να βάλεις ξύδι στο τηγάνι όταν τηγανίζεις αυγά (το μικρό μυστικό που κάνει τη διαφορά)
Η λεπτομέρεια που αλλάζει για πάντα τον τρόπο που τηγανίζεις αυγά. Το αυγό είναι μια διατροφική σταθερά. Από τα πιο οικονομικά και πολυχρησιμοποιημένα τρόφιμα, μπαίνει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε μενού: από το κλασικό τηγανητό, μέχρι την ομελέτα, το βραστό ή τα scrambled. Αυτό που πολλοί αγνοούν είναι ότι το αυγό, παρά την απλότητά του, κρύβει μικρά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν τη γεύση και την υφή του. Ένα από αυτά τα μυστικά είναι το ξύδι. Μια απλή κουταλιά μπορεί να μεταμορφώσει το πιο συνηθισμένο πιάτο σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ρίξε ξίδι και απορρυπαντικό στα ξύλινα πατώματα: σε τι χρησιμεύει και γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις Χωρίς ξύδι, χωρίς φύλλο δάφνης: ένα απλό κόλπο για να απαλλαγείς από τα μυρμήγκια στο σπίτι Μη πιεις ξύδι όταν θυμώσεις αλλά κάθε μέρα από λίγο για το καλό της υγείας σου: Τα τεράστια οφέλη Λεμόνι, μαγειρική σόδα και ξύδι είναι τα μυστικά υλικά για να καθαρίσεις κάθε σημείοΤο ξύδι και οι ιδιότητές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.