πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Missbloom.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Αυτό που δεν φαίνεται με "γυμνό" μάτι είναι ότι το μπρόκολο, όσο υγιεινό και να είναι, όταν μαγειρεύεται χάνει πολλά απ' τα καλά του όταν μαγειρεύεται. Κι όμως, υπάρχει ένας απλός τρόπος να του ξαναδώσεις τη θρεπτική του αξία και να το κάνεις ακόμα πιο ωφέλιμο για την υγεία σου. Όχι με κάποιο συμπλήρωμα, ούτε με κάποιον τρόπο που να απαιτεί χρόνο ή κόπο. Με ένα μπαχαρικό. Ένα κουταλάκι. Μόλις τελειώσει το μαγείρεμα. Και, μάλιστα, η διαφορά που κάνει είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη. Τι συμβαίνει όταν μαγειρεύεις το μπρόκολο; Το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών λαχανικών, μαζί με το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών και το λάχανο. Είναι πλούσιο σε γλυκοσινολάτες, μόρια που από μόνα τους δεν κάνουν πολλά, μέχρι να ενεργοποιηθούν από ένα ένζυμο που λέγεται μυροσινάση. Αυτή η ενεργοποίηση είναι το "κλειδί" που μετατρέπει τις γλυκοσινολάτες σε ουσίες με επιστημονικά τεκμηριωμένες ευεργετικές ιδιότητες: αντικαρκινική...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Διακόσμηση
    Palo presentation