πριν από  3 ημέρες 6 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο Επείγοντα του Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ένας 16χρονος, έπειτα από άγριο καβγά που σημειώθηκε στο σχολείο του. Σύμφωνα με το flashnews, όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό του ανήλικου με συμμαθητή του, ο οποίος ξέφυγε γρήγορα σε βίαιο επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου. Όσον αφορά την κατάσταση του παιδιού, η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.

πριν από  3 ημέρες 6 ώρες

Pronews.gr

Newsroom | email: info@pronews.gr Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου ένας 16χρονος μαθητής, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με συμμαθητή του μέσα σε Λύκειο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αγόρια ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση που εξελίχθηκε σε χειροδικία, με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να δεχθεί γροθιές και να τραυματιστεί.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Άμυνα
    Palo presentation