πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη δάφνη στην κουζίνα Αν αναζητάτε έναν φυσικό και οικονομικό τρόπο να διατηρήσετε το αλεύρι και τα ξηρά τρόφιμά σας φρέσκα και προστατευμένα από έντομα, η λύση βρίσκεται σε ένα μυρωδικό που πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας: τη δάφνη. Η Chantel Mila, γνωστή και ως Mama Mila, influencer και ειδικός στην οργάνωση του σπιτιού, μοιράστηκε μέσα από βίντεό της στο TikTok ένα απλό και δοκιμασμένο τρικ: Τοποθετήστε φύλλα δάφνης μέσα σε δοχεία με αλεύρι, ζυμαρικά και άλλα ξηρά τρόφιμα για να τα προστατεύσετε από ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως σκαθάρια και σκώρους.Γιατί λειτουργεί: Η δράση της δάφνης ενάντια στα παράσιτα Τα φύλλα δάφνης περιέχουν αιθέρια έλαια με έντονο άρωμα, που είναι δυσάρεστο για τα περισσότερα έντομα της κουζίνας. Έτσι, λειτουργούν ως φυσικό απωθητικό, χωρίς χημικές ουσίες ή επιβλαβείς παρεμβάσεις. Ιδανικά για: Αλεύρι Ρύζι Ζυμαρικά Όσπρια ΔημητριακάΤι λέει η επιστήμη Σύμφωνα με μελέτη του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Εκπαίδευση
    Palo presentation