Το φυσικό κόλπο για να προστατεύσετε το αλεύρι και τα τρόφιμα από έντομα
Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη δάφνη στην κουζίνα Αν αναζητάτε έναν φυσικό και οικονομικό τρόπο να διατηρήσετε το αλεύρι και τα ξηρά τρόφιμά σας φρέσκα και προστατευμένα από έντομα, η λύση βρίσκεται σε ένα μυρωδικό που πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας: τη δάφνη. Η Chantel Mila, γνωστή και ως Mama Mila, influencer και ειδικός στην οργάνωση του σπιτιού, μοιράστηκε μέσα από βίντεό της στο TikTok ένα απλό και δοκιμασμένο τρικ: Τοποθετήστε φύλλα δάφνης μέσα σε δοχεία με αλεύρι, ζυμαρικά και άλλα ξηρά τρόφιμα για να τα προστατεύσετε από ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως σκαθάρια και σκώρους.Γιατί λειτουργεί: Η δράση της δάφνης ενάντια στα παράσιτα Τα φύλλα δάφνης περιέχουν αιθέρια έλαια με έντονο άρωμα, που είναι δυσάρεστο για τα περισσότερα έντομα της κουζίνας. Έτσι, λειτουργούν ως φυσικό απωθητικό, χωρίς χημικές ουσίες ή επιβλαβείς παρεμβάσεις. Ιδανικά για: Αλεύρι Ρύζι Ζυμαρικά Όσπρια ΔημητριακάΤι λέει η επιστήμη Σύμφωνα με μελέτη του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(89)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(473)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(485)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.