Τοστιέρα: Τα έξυπνα μυστικά για να τη χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και χωρίς λεκέδες
Η τοστιέρα είναι από τις πιο αγαπημένες μικροσυσκευές της κουζίνας - αλλά και από τις πιο ταλαιπωρημένες. Αν τη χρησιμοποιείτε καθημερινά, ξέρετε καλά πόσο εύκολα λερώνεται, μυρίζει ή αφήνει ψίχουλα παντού. Με μερικά απλά βήματα, όμως, μπορείτε να την κρατάτε καθαρή, ασφαλή και σαν καινούργια. Προθερμαίνετε σωστά - αλλά όχι άσκοπα Αφήστε την τοστιέρα να προθερμανθεί για 1-2 λεπτά πριν βάλετε το ψωμί, αλλά μην την αφήνετε να λειτουργεί άδεια για πολύ. Η περιττή θερμότητα καταπονεί την αντίσταση και μειώνει τη διάρκεια ζωής της. Επίσης, έτσι αποφεύγετε τα εγκαύματα ή τις δυσάρεστες οσμές καμένου. Μην το παραγεμίζετε Αν βάζετε πολύ τυρί ή υλικά που λιώνουν (όπως σάλτσες, αλλαντικά ή βούτυρο), αυτά ξεχειλίζουν και καίγονται πάνω στις πλάκες. Προτιμήστε λεπτές φέτες υλικών και τοποθετήστε το τυρί προς το κέντρο του ψωμιού, όχι στις άκρες. Έτσι το τοστ ψήνεται ομοιόμορφα χωρίς να "τρέχει". Προστατέψτε την επιφάνεια με αντικολλητικό χαρτί...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(34)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(22)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(574)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.