Τρεις συμβουλές για απίθανο κέικ σαν ζαχαροπλαστείου
Είτε είστε έμπειρος ζαχαροπλάστης είτε μόλις ξεκινάτε, αυτές οι συμβουλές και οι συνταγές θα απογειώσουν την εμπειρία σας στην παρασκευή κέικ. Δακεκριμένη συντάκτρια μαγειρικής μοιράζεται τα μυστικά για καλύτερο κεικ στον φούρνο. Συγκεκριμένα αναφέρει: Τα πρώτα μου κέικ έγερναν πάντα αφύσικα προς τη μία πλευρά. Οι γεμίσεις τους έσταζαν. Τα γλάσα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ανομοιογενή και λερωμένα από κολλώδη ψίχουλα. Αλλά ποτέ δεν με ένοιαζε. Ήμουν ένα παιδί σε μια αποστολή, ενθουσιασμένος που ψήνω και τρώω με τους ανθρώπους που αγαπούσα. Η οικογένειά μου έφτιαχνε με ευσυνειδησία χοντρές πλάκες από αυτά τα όχι και τόσο τέλεια γλυκά - γιατί ακόμη και το μέτριο κέικ κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους. Αν με ρωτάτε, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα με τα κέικ. Από τότε, έχω περάσει πολλά χρόνια ψήνοντας κέικ, αρχικά ως συντάκτρια μαγειρικής σε περιοδικά και δημιουργός συνταγών, και στη συνέχεια εργαζόμενη στο παρασκήνιο για την τηλεόραση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(18)
- Αστυνομικά(18)
- Εκπαίδευση(277)
- Εργασία(27)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(516)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(792)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.