πριν από  17 ώρες 5 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια παγκόσμια έρευνα που διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου McMaster αποκάλυψε μια σημαντική σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης καρδιοαγγειακών παθήσεων. Αντίθετα, δεν παρατηρήθηκε η ίδια συσχέτιση για το μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας και τα πουλερικά. Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, βασίστηκε σε δεδομένα από 134.297 άτομα σε 21 χώρες, καλύπτοντας πέντε ηπείρους. Οι ερευνητές ανέλυσαν τις διατροφικές συνήθειες των συμμετεχόντων καθώς και τα αποτελέσματα υγείας τους, εστιάζοντας στην κατανάλωση κρέατος και την επίδρασή της στις καρδιοαγγειακές ασθένειες. Μετά την παρακολούθηση των συμμετεχόντων για σχεδόν μία δεκαετία, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση περισσότερων από 150 γραμμαρίων επεξεργασμένου κρέατος την εβδομάδα σχετιζόταν με 46% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και 51% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε...

πριν από  11 ώρες 5 λεπτά

Larissanet.gr

Ακόμη μια έρευνα αποκαλύπτει το πιο επικίνδυνο τρόφιμο για την υγεία της καρδιάς μας. Δείτε πόσα γραμμάρια την εβδομάδα είναι επικίνδυνα και τι πρέπει να αποφεύγετε Παγκόσμια μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου McMaster βρήκε μια σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος και τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, χωρίς, όμως, να ισχύει το ίδιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Εργασία
    Palo presentation