Νέα έρευνα: Το τρόφιμο που εκτοξεύει τον καρδιακό κίνδυνο με μόλις 150 γραμμάρια
Μια παγκόσμια έρευνα που διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου McMaster αποκάλυψε μια σημαντική σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης καρδιοαγγειακών παθήσεων. Αντίθετα, δεν παρατηρήθηκε η ίδια συσχέτιση για το μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας και τα πουλερικά. Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, βασίστηκε σε δεδομένα από 134.297 άτομα σε 21 χώρες, καλύπτοντας πέντε ηπείρους. Οι ερευνητές ανέλυσαν τις διατροφικές συνήθειες των συμμετεχόντων καθώς και τα αποτελέσματα υγείας τους, εστιάζοντας στην κατανάλωση κρέατος και την επίδρασή της στις καρδιοαγγειακές ασθένειες. Μετά την παρακολούθηση των συμμετεχόντων για σχεδόν μία δεκαετία, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση περισσότερων από 150 γραμμαρίων επεξεργασμένου κρέατος την εβδομάδα σχετιζόταν με 46% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και 51% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ακόμη μια έρευνα αποκαλύπτει το πιο επικίνδυνο τρόφιμο για την υγεία της καρδιάς μας. Δείτε πόσα γραμμάρια την εβδομάδα είναι επικίνδυνα και τι πρέπει να αποφεύγετε Παγκόσμια μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου McMaster βρήκε μια σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος και τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, χωρίς, όμως, να ισχύει το ίδιο...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(0)
- Άμυνα(0)
- Αστυνομικά(0)
- Εκπαίδευση(0)
- Εργασία(0)
- Θρησκεία(0)
- Κοινωνία(0)
- Νομικά(0)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.